Jungle Island

Jungle Island

De Jungle Island hindernisbaan is 2,50m breed en 8m lang. Een afdekzeil beschermt kinderen tegen felle zon en lichte regenval. De gele netten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject.

Wie het parcours van ons Jungle Island hindernisbaan wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; na de ‘hole in the wall‘ zijn er obstakels die men moet omzeilen. Even verder is het… klauteren geblazen aan de klimmuur/ trap om ten slotte te eindigen met een lange en extra verstevigde glijbaan!

Je kan op de Jungle Island elkaar uitdagen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen maar ook de allerkleinsten vinden het fijn om al de verschillende hindernissen te overwinnen of gewoon wat te ravotten in hun kleine ‘clubhuisje’ ter hoogte van de obstakels.

De Jungle Island hindernisbaan wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement! Wij geven je naast onze gebruikelijke ‘Happy Kids’-garantie dan ook graag de ‘Happy Parents’- garantie, de zekerheid dat je kinderen zich een ganse dag op een leuke én veilige manier kunnen bezighouden!

Ontdek op dit filmpje een voorproefje van de onze Jungle Island  en de Dino

 

Springkasteel in jungle thema met oerwoudfiguren en obstakelsBinnenkant van een springkasteel met een klimobstakel

Jungle Island Springkasteel 8m x 2.50m – H 3.40m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €140 €210 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €120 €180 Inclusief

Interesse?