Octopus Game – Swing him off

Octopus Game – Swing him off

Ga de uitdaging aan op onze Octopus game!

Onze Octopus game (ook Swing him off) is ideaal om je vrienden en familie uit te dagen. Het is een imposant spel van 8m diameter en 7m hoogte waarover ongetwijfeld nog lang zal nagepraat worden!

Het concept achter de Octopus Game is die van een Swing him off (letterlijk: zwier hem er af): vier spelers nemen plaats op hun eigen voetstuk. In het midden hangt een verzwaarde bal aan een elastiek. De bedoeling is om de tegenstanders uit hun evenwicht te brengen door de bal hun richting uit te slingeren. Wie als laatste op zijn voetstuk recht staat, wint het spel! De klassieke Swing him off werd hier prachtig herwerkt in het octopus thema, erg toepasselijk in een spel waar een extra hand wel van pas zou komen…

De Octopus game is een ideale attractie voor wie de springkastelen al wat ontgroeid of waar het al eens iets wilder en uitdagender mag zijn. Huurt u al een springkasteel, dan kan deze Octopus game de perfecte bliksemafleider vormen voor de iets grotere kids, zo heeft ieder zijn eigen stekje zonder in elkaars weg te lopen!

Klik op de foto’s om te vergroten

All-focus

All-focus

Octopus Game  ∅ 8m – H 7,50m – 130kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €180 €270 Inclusief

Afhaling

Het is niet mogelijk om deze game zelf af te halen. 

Voorzie een ruimte van 10m diameter om veilig op dit spel te kunnen spelen. Voor plaatsing is een vrije doorgang nodig van 1.50m. Verder vragen wij 1 verlengkabel klaar te leggen.

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Related posts