Bent u op zoek naar sportieve ontspanningsmogelijkheden om uw kinderen op een leuke manier meer te laten bewegen en buiten te laten spelen? Neem dan een kijkje in ons assortiment van sporttoestellen. Wij verkopen verschillende leuke sportartikelen om in uw tuin te plaatsen. Pump & Jump is nu onderdeel van JumpForFun.be en maak kennis met het het volledige assortiment!


Sportief plezier voor zowel jong als oud

46-01-10-00-exit-galaxy-basketbalbord-voor-muurmontage-groen-zwartZoekt u een basketbalring of een multi-sportnet voor uw kleine spruit? Of droomt u zelf al lang van een Ice Hockey goal? Bij JumpForFun vindt u het allemaal terug. Wij hebben basketbalringen in verschillende afmetingen en materialen, voor ieder zijn smaak en budget. Bekijk ons ruim assortiment en maak een keuze naargelang uw favoriete sport, de beschikbare ruimte, het budget, en natuurlijk de voorkeur van uw kinderen.

Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke sporttoestellen kopen

Wij hebben een ruim aanbod sporttoestellen van diverse professionele merken. Deze toestellen zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier aan kan beleven. Al onze sportartikelen zijn daarenboven onderhoudsvriendelijk en garanderen u urenlang speelplezier. Daarnaast voldoen al onze artikelen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn ze officieel goedgekeurd.

Actief buiten spelen met een van onze speelartikelen

Verras uw kinderen door ze met een van onze kwalitatieve sportartikelen op een actieve manier te laten buitenspelen. Eindeloos plezier gegarandeerd. Wilt u een van onze sporttoestellen kopen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het maken van een keuze.

Naast sporttoestellen, verkopen wij onder andere ook trampolinesGo-carts en springkastelen.

Neem contact op om een sporttoestel te bestellen

Wanneer u bestelt bij JumpForFun.be geniet u van onze uitstekende service, gratis levering boven de 100 euro en fabrieksgarantie op alle verkoopsartikelen. Neem een kijkje in onze shop en maak een keuze uit onze leuke sporttoestellen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en beleef urenlang speelplezier met een van onze speelartikelen.

Plaats bij JumpForFun.be online je bestelling of klik hier voor het volledige assortiment!


Interesse of vragen over ons assortiment?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Snel geleverd

  Gratis verzending > €100,- bij bestelling

  Zeer ruim aanbod

  Scherpe prijzen