Adventure Run

Adventure Run

De Adventure Run is een uitdagende mastodont die je het uiterste van je kunnen zal eisen! De Adventure Run hindernisbaan heeft een breedte van 4m en combineert dit met een totale lengte van liefst 19m! De imposante hoogte van 5.5m maakt dit tot de absolute uitblinker van de buurt.

Dergelijke afmetingen vragen om de nodige veiligheidsmaatregelen en die zin er ruimschoots voorzien. De veiligheidsnetten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject. Ook bovenaan de glijbaan is een stevige val- en springbeveiliging! Desondanks vragen wij om steeds toezicht te voorzien op het gebruik van de Adventure Run.

Wie het parcours van de Adventure Run wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; er is een hindernismuur waar je overheen moet, daarna komt een mega-slide, verder stoot je op obstakels die je moet omzeilen, hole-in-the-wall, drempels, tunnels,… kortom alles wat een hindernisbaan van deze afmetingen spectaculair kan maken!

De volledige Adventure Run is uitgewerkt in het thema Jungle & adventure, zo zijn er zuilen in de vorm van palmbomen en leuke prints op de zijkant!

Je kan op de Adventue Run elkaar uitdagen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen, al zal het overwinnen van al het lekkers dat deze hindernisbaan in petto heeft al een uitdaging op zich zijn… Je kan ook de delen apart huren indien gewenst, de glijbaan meet 11m x4m en weegt 185kg. Het hindernisgedeelte meet 8mx4m en weegt 225kg.

De Adventure Run wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement!

Voor dit springkasteel wordt een vrije doorgang van 1.50m gevraagd. Ook deze hindernisbaan is een springkasteel en wordt dus NIET met schoenen betreden!  De huurder dient 2 elektriciteitspunten te voorzien op 2 verschillende circuits. Kijk ook even de hoogte van uw locatie na op overhangende takken en dergelijke.

Adventure Run 19m x 4m – H5.50m – 410kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €365 €550 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder op aanvraag op aanvraag

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

AdventureRun04 adventureRun03 AdventureRun02

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 2/20 kinderen
  Leeftijd tot 16 jaar
  Afmetingen: Br19,0m x Dp4,0m – H=5,5m
  Nodige ruimte: Br21,0m x Dp5,5m – H=6,0m
  Open springkasteel (geen overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 2 x 1100W / 1 x 1500W (2 afzonderlijke circuits)
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m50 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Door het grote gewicht van deze hindernisbaan is afhaling niet mogelijk. Indien delen apart gehuurd worden, kunnen deze in overleg afgehaald worden, voorzie hiervoor een ruime camionette of aanhangwagen. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding, verlengkabel wordt steeds door huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts