Tijger

Tijger

De Tijger is -in ons thema springkastelen met dieren- met zijn afmetingen van 6 x 6,5m en een hoogte van 4m al een eyecatcher op zich. Bij dit kasteel zijn de muren vastgestikt aan de zuilen en met zijn platte banen en veiligheidsnet is de Tijger uiterst geschikt voor feestjes waar zowel oudere als jongere kinderen aanwezig zijn. Verder beschikt ons tijger springkasteel over een afdekzeil die de kinderen beschermt tegen felle zon en lichte regenval.

Binnenin geven drie obstakels de Tijger dat extra tikkeltje funfactor.  Alle obstakels zijn voorzien van een leuke tekening met speelse welpen. Naast de obstakels is de Tijger ook voorzien van een super glijbaan waar de kinderen met volle plezier kunnen van glijden! Plezier is met dit nieuwste springkasteel uit ons gamma dan ook gegarandeerd!

Het tijgerhoofd achteraan geeft het kasteel extra cachet en maakt het tot een blikvanger op uw feestje !

 

Klik op de foto’s om hun ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Springkasteel met oranje, gele en blauwe kleuren en tijgerfigurenSpringkasteel met oranje, gele en blauwe kleuren en tijgerfigurenSpringkasteel in oranje, geel en blauw met een glijbaan waarop een kind glijdtTijger01 (4)Tijger01 (1)

 

de Tijger Springkasteel 6m x 6.50m – H 4m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €130 €195 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €110 €165 Inclusief

Op woensdag  steeds 25% korting op onze prijzen!

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox