Tijger

Tijger

De Tijger is -in ons thema springkastelen met dieren- met zijn afmetingen van 6 x 6,5m en een hoogte van 4m al een eyecatcher op zich. Bij dit kasteel zijn de muren vastgestikt aan de zuilen en met zijn platte banen en veiligheidsnet is de Tijger uiterst geschikt voor feestjes waar zowel oudere als jongere kinderen aanwezig zijn. Verder beschikt ons tijger springkasteel over een afdekzeil die de kinderen beschermt tegen felle zon en lichte regenval.

Binnenin geven drie obstakels de Tijger dat extra tikkeltje funfactor.  Alle obstakels zijn voorzien van een leuke tekening met speelse welpen. Naast de obstakels is de Tijger ook voorzien van een super glijbaan waar de kinderen met volle plezier kunnen van glijden! Plezier is met dit nieuwste springkasteel uit ons gamma dan ook gegarandeerd!

Het tijgerhoofd achteraan geeft het kasteel extra cachet en maakt het tot een blikvanger op uw feestje !

Tijger Springkasteel 6m x 6.50m – H 4m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €185 €280 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €170 €265 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

Springkasteel met oranje, gele en blauwe kleuren en tijgerfiguren Springkasteel met oranje, gele en blauwe kleuren en tijgerfiguren Springkasteel in oranje, geel en blauw met een glijbaan waarop een kind glijdt

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 14 kinderen
  Leeftijd tot 14 jaar
  Afmetingen: Br6,5m x Dp6,0m – H=4,0m
  Nodige ruimte: Br8,0m x Dp8,0m – H=4,5m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m20 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

   Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Tijger past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 155 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m40 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts