Receptietafel

Receptietafel

Een mooie receptietafel met strak passende stretchhoes bezorgt uw feestje een opwaardering.

U kan bij ons terecht voor het huren van een receptietafel van professionele kwaliteit. Dit wil zeggen degelijke, zware tafels die niet omwaaien of -vallen bij het minste duwtje ertegen. Het zijn schraagtafels, dus makkelijk op te breken en open te zetten.

Onze receptietafels zijn zo sterk dat u er gerust een danspasje kan op wagen (iets dat we voor alle duidelijkheid NIET aanbevelen), wat we niet meteen zien gebeuren met goedkope tafels uit een outlet-store.

Een ander verschil zit hem in de afwerking: bij ons zijn de tafelbladen perfect rond afgewerkt zonder uitsparingen of handgrepen. Op die manier bekom je een veel mooier resultaat eens je stretchhoes over de tafel gespannen is.

Hoogte: 115 cm

Diameter: 85 cm

De stretchhoezen zijn verkrijgbaar in zwart, wit of limoengroen.

 

Feestmateriaal receptietafel met groene stretchhoes Feestmateriaal receptietafel met witte stretchhoes Feestmateriaal Receptietafel met zwarte stretchhoes

Receptietafel Tafel Stretchhoes Tafel + Hoes BTW
Geleverd en geplaatst €7 €12 €17 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder
Indien de tafels meegeleverd worden met een springkasteel gelden
€6 €11 €15 Inclusief

Is uw wagen wel geschikt voor het vervoer?

Indien u van plan bent om zelf de tafels af te halen, check dan even of uw wagen geschikt is voor het vervoer. U hebt een kofferdiepte nodig van minstens 1,55m. Doordat het statafels zijn met schraagpoten, kunnen ze makkelijk gestapeld worden voor een optimaal vervoer. De stretchhoezen krijgt u mee in een afgesloten box, samen met een instructieblad waarop uitgelegd staat hoe u het mooiste resultaat kunt bereiken met de aangeleverde materialen. Mocht u ondanks onze grondige wasbeurten en controles na elke verhuur toch vuil of schade zien aan uw hoezen, verwittig ons hiervan voor u ze gebruikt! Wij brengen u zo snel mogelijk vervangmaterialen! U hoeft de hoezen na afloop van uw feestje zeker niet te wassen, dat doen wij wel! Zo kan u onbezorgd nagenieten van uw mooie dag!

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox