Receptietafel

Receptietafel

Een mooie receptietafel met strak passende stretchhoes bezorgt uw feestje een opwaardering.

U kan bij ons terecht voor het huren van een receptietafel van professionele kwaliteit. Dit wil zeggen degelijke, zware tafels die niet omwaaien of -vallen bij het minste duwtje ertegen. Het zijn schraagtafels, dus makkelijk op te breken en open te zetten.

Onze receptietafels zijn zo sterk dat u er gerust een danspasje kan op wagen (iets dat we voor alle duidelijkheid NIET aanbevelen), wat we niet meteen zien gebeuren met goedkope tafels uit een outlet-store.

Een ander verschil zit hem in de afwerking: bij ons zijn de tafelbladen perfect rond afgewerkt zonder uitsparingen of handgrepen. Op die manier bekom je een veel mooier resultaat eens je stretchhoes over de tafel gespannen is.

Hoogte: 115 cm

Diameter: 85 cm

De stretchhoezen zijn verkrijgbaar in zwart, wit of limoengroen.

Reseptietafel Tafel Tafel + Hoes BTW
Geleverd en geplaatst (excl. leveringskost) €8 €20 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder
Indien de tafels meegeleverd worden met een springkasteel gelden
€8 €20 Inclusief
Feestmateriaal receptietafel met groene stretchhoes Feestmateriaal receptietafel met witte stretchhoes Feestmateriaal Receptietafel met zwarte stretchhoes

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Afhalen:

  Is uw wagen wel geschikt voor het vervoer?

  Indien u van plan bent om zelf de tafels af te halen, check dan even of uw wagen geschikt is voor het vervoer. U hebt een kofferdiepte nodig van minstens 1,55m. Doordat het statafels zijn met schraagpoten, kunnen ze makkelijk gestapeld worden voor een optimaal vervoer. De stretchhoezen krijgt u mee in een afgesloten box, samen met een instructieblad waarop uitgelegd staat hoe u het mooiste resultaat kunt bereiken met de aangeleverde materialen. Mocht u ondanks onze grondige wasbeurten en controles na elke verhuur toch vuil of schade zien aan uw hoezen, verwittig ons hiervan voor u ze gebruikt! Wij brengen u zo snel mogelijk vervangmaterialen! U hoeft de hoezen na afloop van uw feestje zeker niet te wassen, dat doen wij wel! Zo kan u onbezorgd nagenieten van uw mooie dag!

  Related posts