Seaworld disco

Seaworld disco

Onze gloednieuwe Seaworld disco is een inslide-springkasteel van 4,5m x 4,7 m en is gevuld met prachtige decoraties recht uit de onderwaterwereld. Aan de voorzijde zijn verschillende figuren in 3D uitgewerkt wat dit springkasteel tot een echte blikvanger maakt!

De Seaworld heeft een afdekzeil zodat de kinderen beschermd zijn tegen felle zon en lichte regen. In het kasteel is een afgesloten springvlak , een klimtrap en een binnenglijbaan. Deze glijbaan is afgescheiden van de rest van het springkasteel en komt uit op de opstap zodat ongelukken uitgesloten zijn.

Het vloeroppervlak heeft platte banen die de Seaworld ook voor de allerkleinsten uiterst gebruiksvriendelijk maken! Er kunnen tot 10 kinderen tegelijk op onze Seaworld ravotten.

De Seaworld kan worden uitgerust met discolicht en een muziekbox, zo kunnen de kindjes ravotten terwijl ze meezingen met hun favoriete muziek! U kan zowel inpluggen als via bluetooth uw aangepaste playlist afspelen

Met zijn beperkte afmetingen en vele opties het ideale springkasteel voor wie het maximum wil halen uit de weinige ruimte die beschikbaar is!

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel met of zonder disco faciliteiten te laten plaatsen. Bekijk de prijzen hieronder.

Seaworld Springkasteel (LxBxH) 4,50m x 4,70m – H 3,90m – 146kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst basic €145 €215 Inclusief
Geleverd en geplaatst met discolicht en muziekbox €170 €255 Inclusief
 

 

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.
Foto’s zijn voorlopige indicatie van vergelijkbaar springkasteel.

 

Interesse of reserveren?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Afhaling:

Wegens het grote gewicht, de moeilijke handelbaarheid en complexere opstelling is het niet mogelijk om de Seaworld af te halen. 

Related posts

Circus

Circus

Het gloednieuwe Circus springkasteel is een activity center van 5m x 6m en is gevuld met prachtige circusdecoraties rondom. In het Circus...