Energy Run

Energy Run

De nieuwe en spectaculaire Energy Run hindernisbaan is 3m breed en 10m lang. Een afdekzeil beschermt kinderen tegen felle zon en lichte regenval. De veiligheidsnetten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject van de Energy Run.

Wie het parcours van onze Energy Run hindernisbaan wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; eens binnen in de Energy Run wachten diverse verticale en horizontale obstakels je op om overwonnen te worden. Even verder is het klauteren geblazen aan de klimmuur/ trap om ten slotte te eindigen met een supergladde en extra verstevigde glijbaan!

De Energy Run hindernisbaan wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement! Wij geven je naast onze gebruikelijke ‘Happy Kids’-garantie dan ook graag de ‘Happy Parents’- garantie, de zekerheid dat je kinderen zich een ganse dag op een leuke én veilige manier kunnen bezighouden!

Energy Run hindernisbaan 10m x 3m- H 3.30m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €225 €340 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €210 €325 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

Energy_01 Energy07 Energy09

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

   Geschikt voor max. 2/10 kinderen
  Leeftijd tot 16 jaar
  Afmetingen: Br10,0m x Dp3,0m – H=3,3m
  Nodige ruimte: Br12,0m x Dp4,5m – H=3,8m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1500W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m40 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

   Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Energy Run past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 170 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u voor een doorgang van minimaal 1.40m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts