Giraf

Giraf

De Giraf beschikt over een afdekzeil die de kinderen beschermt tegen felle zon en lichte regenval. Aan de ingang kijkt onze gezellige langnek op de ruime omgeving, het detailstaartje van de Giraf op de achterboog maakt dit geheel helemaal af!

Ook de veiligheid verliezen we niet uit het oog; smallere banen maken dit springkasteel makkelijk bewandelbaar. De muren zijn vastgestikt aan de opstaande zuilen, het dakzeil hangt vast aan de zijmuren zodat muurklimmers niet uit het kasteel kunnen vallen. Dit alles maakt de Giraf uiterst geschikt voor de kleinere kinderen

Rondom het Giraf kasteel zijn verschillende decoraties in onder andere giraffiguur, aap, leeuw, …Het giraffenhoofd op de boog geeft het kasteel extra cachet en maakt het tot een blikvanger op u feestje !

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Giraf springkasteel 5.20m x 4.00m x 4.50m – 130kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €130 €195 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €115 €180 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

  

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 10 kinderen
  Leeftijd tot 14 jaar
  Afmetingen: Br4,0m x Dp5,2m – H=4,5m
  Nodige ruimte: Br5,0m x Dp7,2m – H=5,0m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Geen obstakels
  Geen glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m00 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Frame Giraf past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 140 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts

  Vliegtuig

  Vliegtuig

  Het Vliegtuig Multiplay springkasteel (met plonsbad) komt gloednieuw binnengevlogen in ons aanbod! Met zijn afmetingen van 11m x 5m en een hoogte...