Giraf

Giraf

De Giraf beschikt over een afdekzeil die de kinderen beschermt tegen felle zon en lichte regenval. Aan de ingang kijkt onze gezellige langnek op de ruime omgeving, het detailstaartje van de Giraf op de achterboog maakt dit geheel helemaal af!

Ook de veiligheid verliezen we niet uit het oog; smallere banen maken dit springkasteel makkelijk bewandelbaar. De muren zijn vastgestikt aan de opstaande zuilen, het dakzeil hangt vast aan de zijmuren zodat muurklimmers niet uit het kasteel kunnen vallen. Dit alles maakt de Giraf uiterst geschikt voor de kleinere kinderen

Rondom het Giraf kasteel zijn verschillende decoraties in onder andere giraffiguur, aap, leeuw, …Het giraffenhoofd op de boog geeft het kasteel extra cachet en maakt het tot een blikvanger op u feestje !

 

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

 

 

P1010628P1010627P1010626P1010625P1010624P1010629

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Giraf springkasteel 5.20m x 4.00m x 4.50m – 130kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €100 €150 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €80 €130 Inclusief

Afhaling

Bij afhaling van het springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1-2m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien.

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox