Snel geleverd

Gratis levering < 10km

Originele springkastelen

Scherpe prijs

Een ballenbad huren voor het feestje van jouw kind?

Bij Pump&Jump.be kan je een ballenbad huren aan een spotprijsje! Een ballenbad is dé garantie voor een succesvol verjaardagsfeest of communiefeest! Het ballenbad is volledig overdekt dus er kan zowel in de zomer als in de winter geravot worden! De kinderen zullen zich al heel snel in het ballenbad gooien! Ze zijn namelijk gek op ravotten in ballenbaden. Wedden dat je jouw kinderen er de eerste uren niet meer uitkrijgt?

Grote keuze aan ballenbaden

Pump&Jump.be heeft een ruime keuze aan ballenbaden, geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. De kids kunnen er in een zee van balletjes op een veilige manier spelen en ravotten tussen de ballen. Wij leveren gratis in een straal van 10km rond Roeselare en deelgemeenten. Voor de plaatsing hoef je ook niets te betalen. Wij leveren ook daarbuiten. Voor de exacte verplaatsingskosten kan je contact met ons opnemen, het liefst per mail.

Goed beveiligd zo’n ballenbad?

Voordat je een ballenbad gaat huren, wil je er uiteraard van verzekerd zijn dat het ballenbad voldoet aan alle veiligheidsnormen. En dit is zeker het geval bij de ballenbaden van Pump&Jump.be, onze ballenbaden zijn goedgekeurd volgens NEN 14980. Klimmen, glijden en kruipen, in al onze ballenbaden zijn jouw kinderen veilig en wel, ook de allerkleinsten. Onze ballenbaden zijn voorzien van kleurrijke ballen in een grote hoeveelheid. Dit is de droom van elke kleuter of peuter! Het ballenbad is ook voorzien van een stevige mousse rand, hierdoor maken de kindjes geen schijn van kans om zich te bezeren. Ook blijven de ballen hierdoor behoorlijk in het ballenbad. De ingang van het ballenbad is steeds voorzien van een luchtmatras in de vorm van een glijbaan. Op deze manier gaan de kindjes ook nooit op het gras of op de stenen vallen.

Mogelijkheden voor het huren van een ballenbad

Als je een ballenbad huurt bij Pump&Jump.be kan je dit afhalen bij ons. Je kan er ook voor kiezen dat wij dit leveren bij jou thuis. Hier zijn er twee opties mogelijk. Wij kunnen dit ballenbad opgebouwd leveren, maar je kan ook een extra begeleiding (4 uur) van ons vragen. Hier betaal je dan een extra bijdrage voor. Voordat je een ballenbad bij ons kan huren, laat je ons het beste weten waar jullie het ballenbad op wensen te plaatsen. Zo kunnen wij het juiste verankeringsmateriaal voorzien. Wij verhuren een ballenbad in de vorm van een speelhuisje en een ballenbad in de vorm van een paddestoel.

Een ballenbad wilt huren? Contacteer Pump&Jump.be

Verjaart jouw kindje binnenkort en wil je een ballenbad huren bij Pump&Jump.be? Dan zit je goed bij ons. Bij ons kan je namelijk een ballenbad huren aan een heel voordelige prijs. Met een ballenbad zal je een eeuwige glimlach toveren op de snoet van jouw kapoen! En dit is toch iets waarvan elke ouder smelt? Stuur ons nu een mail met al jouw vragen over ballenbaden huren en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.