JungleXL

JungleXL

De JungleXL biedt al het leuks dat een springkasteel kan bevatten in een gloednieuw ontwerp! Met compacte afmetingen van 5.5m x5.5m en een hoogte van 3.8m (170kg) is de JungleXL uiterst geschikt voor uw thuisfeestjes en events.

De Jungle XL is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen zodat je oogappels zich ten volle kunnen uitleven: een veiligheidsnet scheidt het springgedeelte van de slidemountain, muren en dakzeil zijn aan elkaar gestikt en er is voldoende uitglijdzone op het einde van de glijbaan. Net als onze andere springkastelen voldoet dit springkasteel aan de huidige EN14960, het keuringsattest is steeds beschikbaar.

In de Jungle XL zijn naast de springmat ook verschillende obstakels voorzien, een trap leidt verder naar de superslide die dit springkasteel zijn unieke cachet geeft! De voorzijde is uitgewerkt in het Jungle thema met oa geprinte tekening aan de inkom,  palmboom en 3D-figuren zodat je kids zich in het Amazonewoud wanen. Zowel jong als oud zal zeker zijn gading vinden in de troeven van de JungleXL, u haalt er echt een uniek pareltje mee in huis!

Afmetingen: 5.5m x 5.5m x 3.8m (lxbxh)
Vrije ruimte nodig: 7m x 7m x 4.5m (lxbxh)

JungleXL Springkasteel 5.50m x 5.50m – H 3.8m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €195 €295 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €180 €280 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

JungleXL01 JungleXL02 JungleXL04

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 10 kinderen
  Leeftijd tot 14 jaar
  Afmetingen: Br5,5m x Dp5,5m – H=3,8m
  Nodige ruimte: Br6,5m x Dp7,5m – H=4,3m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1500W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m40 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

   Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. Het JungleXL past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 170 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m40 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts