De JungleXL biedt al het leuks dat een springkasteel kan bevatten in een gloednieuw ontwerp! Met compacte afmetingen van 5.5m x5.5m en een hoogte van 3.8m (170kg) is de JungleXL uiterst geschikt voor uw thuisfeestjes en events.

De Jungle XL is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen zodat je oogappels zich ten volle kunnen uitleven: een veiligheidsnet scheidt het springgedeelte van de slidemountain, muren en dakzeil zijn aan elkaar gestikt en er is voldoende uitglijdzone op het einde van de glijbaan. Net als onze andere springkastelen voldoet dit springkasteel aan de huidige EN14960, het keuringsattest is steeds beschikbaar.

In de Jungle XL zijn naast de springmat ook verschillende obstakels voorzien, een trap leidt verder naar de superslide die dit springkasteel zijn unieke cachet geeft! De voorzijde is uitgewerkt in het Jungle thema met oa geprinte tekening aan de inkom,  palmboom en 3D-figuren zodat je kids zich in het Amazonewoud wanen. Zowel jong als oud zal zeker zijn gading vinden in de troeven van de JungleXL, u haalt er echt een uniek pareltje mee in huis!

Afmetingen: 5.5m x 5.5m x 3.8m (lxbxh)
Vrije ruimte nodig: 7m x 7m x 4.5m (lxbxh)

Hieronder vind je enkele impressies van de JungleXL

Klik op de foto’s om hun ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

JungleXL01JungleXL02JungleXL03JungleXL04

JungleXL Springkasteel 5.50m x 5.50m – H 3.8m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €140 €210 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €120 €180 Inclusief

Op woensdag  steeds 25% korting op onze prijzen!

NOOT: Voor levering is steeds een doorgang van 1 meter vereist, vrij van obstakels. Huurder voorziet steeds verlengkabel tot aan achterzijde van het springkasteel. Op de plaats waar het springkasteel gezet wordt is langs alle zijden 1m vrije ruimte nodig om schade aan de materialen te voorkomen. Bij afhaling steeds aanhangwagen of bestelwagen voorzien, een handleiding bekomt u ook bij afhaling. Binnenkort ook instructiefilmpjes beschikbaar voor compact plooien van onze springkastelen.

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox