Snel geleverd

Gratis levering < 10km

Originele springkastelen

Scherpe prijs

Buitenspeelgoed huren?


Beleef het feestje van uw dromen!

Organiseert u een verjaardagsfeest, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, lentefeest, communiefeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin? En zijn er kinderen van de partij? Dan scoort u gegarandeerd met het huren van één van onze springkastelen, onze attracties en spelen. Plezier en amusement gegarandeerd!

Huur het beste buitenspeelgoed nu online!

Huur een springkasteel en uw feestje wordt gegarandeerd een succes! Door ons ruim aanbod aan formaten, kleuren en vormen trekken onze springkastelen op elk feestje de aandacht. Op die manier is een springkasteel huren, de ideale manier om kinderen een uitlaatklep voor hun energie te geven. Daarbovenop, beleeft u urenlang speelplezier met één van onze kastelen! Op die manier kan u rustig en relax verder feesten.
Wilt u toch eens wat anders dan een klassiek springkasteel? Dan kan u bij ons ook terecht voor de verhuur van een trampoline, een ballenbad of hindernisbaan voor extra springplezier. Zo, laat u de kinderen springen, kruipen, glijden, uitdagende obstakels overwinnen en vooral veel plezier beleven met één van deze attracties.

Klinken deze attracties toch wat te avontuurlijk en te sportief? Niet getreurd, naast attracties verhuren wij ook andere mogelijkheden op kleinere schaal om kinderen plezier te laten beleven. Met houten spelen en sport en spel kan u verrassend uit de hoek komen en van uw feest een geslaagde dag maken, iedereen kan zich hiermee amuseren, jong en oud.

Verhuur van uiterst veilige en kwalitatieve attracties in Roeselare

Onze verhuurde springkastelentrampolines en andere attracties voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en zijn officieel goedgekeurd. Daarnaast, kijken wij ook toe op een prima onderhoud van onze attracties. Onze springkastelenballenbaden en trampolines leveren wij gratis 10 km rond Roeselare, plaatsing inbegrepen.
Voor een correcte en in de puntjes afgewerkte service (en dit dragen wij hoog in het vaandel) bent u bij Pump&Jump.be aan het juiste adres!

Huur nu uw buitenspeelgoed online!