Sumoworstelpakken huren


Kwalitatieve sumopakken voor volwassenen en kinderen aan een scherpe prijs


Sumoworstelpakken huren in de regio van Roeselare


Daag je vrienden uit!

Bent u op zoek naar een ideale feestattractie die niet al te veel plaats inneemt? Look no further! Bij Pump & Jump kunt u voortaan sumoworstelpakken huren om jouw feest extra dynamiek te geven. Wij hebben sumopakken in groot formaat voor volwassenen, maar ook in kinderformaat, voor ieder wat wils dus. Ook een sumomat en hoofdbeschermers worden telkens meegeleverd en zijn inclusief de huurprijs. Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd!

Daag een vriend uit en probeer elkaar te vloeren of uit de sumokring te worstelen, het zorgt ongetwijfeld voor hilarische taferelen op jouw feest!

Enkel afhaling

Vanaf €100,-

Sterke kwaliteit

Met sumomat en helm

Springkasteelverhuur Pump & Jump is gevestigd in Roeselare (West-Vlaanderen). Naast sumoworstelpakken, verhuren wij ook springkastelen en hindernisbanen in verschillende leuke thema’s, met of zonder obstakels en glijbanen. Daarnaast kunt u bij Pump & Jump terecht voor het huren van feestmateriaal en feestattracties om uw feest helemaal af te maken! Bekijk ons volledig assortiment.

Heeft u vragen, klachten of inlichtingen? Gelieve ons te contacteren op het nummer 0474 07 35 26, of mail naar info@pumpenjump.be


Verhuur van sumoworstelpakken in de regio van Roeselare