Sumoworstelpakken huren

Kwalitatieve sumopakken voor volwassenen en kinderen aan een scherpe prijs

Sumoworstelpakken huren in de regio van Ieper

Daag je vrienden uit!

Bent u op zoek naar een ideale feestattractie die niet al te veel plaats inneemt? Look no further! Bij Pump & Jump kunt u voortaan sumoworstelpakken huren om jouw feest extra dynamiek te geven. Wij hebben sumopakken in groot formaat voor volwassenen, maar ook in kinderformaat, voor ieder wat wils dus. Ook een sumomat en hoofdbeschermers worden telkens meegeleverd en zijn inclusief de huurprijs. Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd!

Daag een vriend uit en probeer elkaar te vloeren of uit de sumokring te worstelen, het zorgt ongetwijfeld voor hilarische taferelen op jouw feest!

Enkel afhaling

Vanaf €80

Sterke kwaliteit

Met sumomat en helm

Springkasteelverhuur Pump & Jump is gevestigd in Moorslede, nabij Roeselare (West-Vlaanderen). Naast sumoworstelpakken, verhuren wij ook springkastelen en hindernisbanen in verschillende leuke thema’s, met of zonder obstakels en glijbanen. Daarnaast kunt u bij Pump & Jump terecht voor het huren van feestmateriaal en feestattracties om uw feest helemaal af te maken! Bekijk ons volledig assortiment.

Heeft u vragen, klachten of inlichtingen? Gelieve ons te contacteren op het nummer 0499 23 44 81, of mail naar info@pumpenjump.be

Verhuur van sumoworstelpakken in de regio van Ieper