Octopus

Octopus

Het Octopus springkasteel is een nieuwkomer in ons gamma. De rijkelijk versierde Octopus heeft een capaciteit van 10 kinderen.

Het afdekzeil beschermt de kinderen tegen felle zon en lichte regenval. De wanden van de Octopus zijn vast gestikt aan de hoekzuilen, tussen de achterwand en de achterboog is een veiligheidsnet bevestigd. Ook het dakzeil hangt vast aan de zijmuren, dit maakt van de Octopus een springkasteel dat veiligheid hoog in het vaandel draagt!

Op de ingang van de octopus zijn verschillende decoraties in 3D, verder zijn er ook verschillende handgeschilderde decoraties op de boog en op de achterwand. In het kasteel zijn een drietal obstakels in verschillende originele vormen. Dankzij de smalle banen is het gebruikscomfort voor alle kinderen optimaal.

Het Octopus springkasteel is een echte aanrader indien u niet over superveel plaats beschikt of diverse leeftijden aan kids op het springkasteel wil krijgen. Met zijn blitse uitvoering wordt dit tevens dé blikvanger op al uw communie-, doop- en verjaardagsfeesten !

Octopus springkasteel L5m x B4m – H 3.50m met dak. Geschikt voor 10 kindjes 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €130 €195 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €115 €180 Inclusief
 

  

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

 

Interesse of reserveren?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Afhaling:

Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Octopus past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 140 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m20 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

Related posts

Tijger

Tijger

De Tijger is -in ons thema springkastelen met dieren- met zijn afmetingen van 6 x 6,5m en een hoogte van 4m al een eyecatcher op zich. Bij dit...