Op zoek naar go-carts of loopfietsen om te kopen en op zoek naar een bedrijf in West-Vlaanderen waar u go-carts of loopfietsen kan kopen? Pump&Jump is nu onderdeel van JumpForFun.be en maak kennis met het het volledige assortiment!


Go-carts en loopfietsen online kopen?

Op zoek naar go-carts of loopfiets om te kopen voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij JumpForFun.be aan het juiste adres.

Go-carts in alle kleuren en uitvoeringen

24.40.20 Ford Mustang GT FrontWij hebben een ruim aanbod aan gocarts en loopfietsen. Wij verkopen verschillende types en modellen in allerlei kleuren en designs. Zowel sportieve als klassieke uitvoeringen. Bent u op zoek naar een gocart om door de straten te scheuren? Of heeft u er liever een met dikke banden om in de modder te ploeteren?

Bekijk ons assortiment en kies uw favoriet aan de hand van uw lievelingskleur, de leeftijd van de coureur, de banden, een al dan niet verstelbaar zadel en eventueel andere wensen. Kortom, wij hebben gocarts en loopfietsen naar ieder zijn wens. Plezier voor de ganse familie gegarandeerd!

Door ons ruim assortiment kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom geven wij de mogelijkheid om modellen te selecteren op basis van leeftijd, elektrische uitvoering, het merk, de kleur en de prijs.

Zonder zorgen racen in de buitenlucht

BERG Biky greyOnze gocarts en loopfietsen zijn van de beste kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan. Daarboven bieden wij gocarts met een verstelbaar zitje aan waardoor elk kind er plezier mee kan beleven, zowel groot als klein, jong als oud. Elke go-cart is stevig en kwaliteitsvol waardoor u uw kinderen zonder zorgen buiten kan laten spelen en genieten. Veiligheid is prioriteit!

U bent verzekerd van een loopfiets met een schitterend design en uitstekende kwaliteit. Met een stoere gocart beleeft uw kind urenlang speelplezier in de buitenlucht.

Contacteer ons voor advies op maat

Wilt u een gocart of loopfiets kopen? Neem contact met ons op en wij helpen u met veel plezier verder. Wanneer u bestelt bij JumpForFun.be geniet u van onze uitstekende service, gratis levering boven de 100 euro en fabrieksgarantie op alle verkoopartikelen. Bestel uw gocart snel en eenvoudig online.

Plaats bij JumpForFun.be online je bestelling of klik hier voor het volledige assortiment!


Interesse of vragen over ons assortiment?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Snel geleverd

  Gratis verzending > €100,- bij bestelling

  Zeer ruim aanbod

  Scherpe prijzen