Snel geleverd

Gratis levering < 10km

Originele springkastelen

Scherpe prijs


Leuke attractie of act nodig voor uw feest? Hier vind je je goesting!

Ons assortiment attracties zorgt voor een extra dynamiek op uw feest, en is geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Bovendien kunt u er altijd op rekenen dat onze attracties proper en veilig zijn door regelmatige controle en reiniging.

 Zin in uitdaging en hilariteit? Wat dacht je van een spelletje Sumoworstelen? Trek een Sumoworstel-pak aan en probeer je tegenstander uit de kring te worstelen of te vloeren op de sumomat! Wij bieden sumopakken aan voor zowel kinderen als volwassenen

Mag het gerust wat heftiger of zijn je kids springkastelen al wat ontgroeid? Probeer het dan met onze gloednieuwe Octopus Game! Tijdens dit spel proberen maximaal 4 spelers elkaar van hun blokje te dwingen door te slingeren met een zware bal. Topamusement op elk feest of event!

Of misschien wilt u een stukje kermisnostalgie op uw feest? Dan mag het alombekende eendjesspel niet ontbreken! Deze gouden klassieker bieden wij aan in groot formaat, en kan tevens golven maken in het water. Ongetwijfeld een succes op uw feest!

Afhaling

Attracties kunnen enkel worden afgehaald in onze winkel op onderstaand adres, of meegeleverd worden met een springkasteel!

Adres Pump&Jump:

Patrijzendreef 9, 8800 Roeselare

Meer informatie over onze huurvoorwaarden kunt hier bekijken.