Kikker

Kikker

De Kikker is een nieuw springkasteel in ons ‘dierenthema-gamma’. Het meet 4.5m bij 4m op een hoogte van 3,25. Zo kan deze gekke bek ook binnen staan in veel feestzalen!

Het springkasteel heeft een afdekzeil zodat de kinderen beschermd zijn tegen felle zon en lichte regen.
De thematekening bevindt zich op de achterwand, platte banen maken dit kasteel uiterst makkelijk bewandelbaar.

De muren zijn vastgestikt aan de opstaande zuilen en een veiligheidsnet aan de achterwand maakt van de Kikker een uiterst veilig kasteel. Ten slotte geeft de glijbaan aan de zijkant het kasteel dat tikkeltje extra op uw feest!

Met zijn beperkte afmetingen het ideale springkasteel voor wie niet veel plaats heeft!

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Kikker Springkasteel 4m x 4.50m – H 3.25m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €110 €165 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €95 €150 Inclusief
 

Springkasteel in groene en oranje kleuren met kikkerfiguur Springkasteel in groene en oranje kleuren met glijbaan Springkasteel in groene en oranje kleuren met glijbaan

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

 

Interesse of reserveren?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Afhaling:

Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Kikker past in de kofferruimte van elke  courante wagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 80 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien.

Related posts

Circus

Circus

Het gloednieuwe Circus springkasteel is een activity center van 5m x 6m en is gevuld met prachtige circusdecoraties rondom. In het Circus...