Open Pirate (nieuw 2022)

Open Pirate (nieuw 2022)

De open Pirate is een springkasteel in thema Pirate en in zeer mooie een aantrekkelijke kleuren gemaakt. De rijkelijk versierd springkasteel heeft een capaciteit van 10 kinderen.

Dit springkasteel is gemaakt met vlakke banen dat het gebruikscomfort voor alle kinderen optimaal is.

Doorat het springkasteel geen overkapping geeft kan het ook door zijn beperkte hooggte binnen geplaatst worden. Het springkasteel is een echte aanrader indien u ook niet over superveel plaats beschikt of diverse leeftijden aan kids op het springkasteel wil krijgen. Met zijn blitse uitvoering wordt dit tevens dé blikvanger op al uw communie-, doop- en verjaardagsfeesten !

Open Pirate Springkasteel L4m x B5m – H 3.30m – Geschikt voor 10 kindjes 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €110 €165 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €95 €150 Inclusief
 

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

 

Interesse of reserveren?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Afhaling:

Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De open pirate past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 120 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

Related posts

Circus

Circus

Het gloednieuwe Circus springkasteel is een activity center van 5m x 6m en is gevuld met prachtige circusdecoraties rondom. In het Circus...