Wens je een springkasteel aan te kopen en op zoek naar een bedrijf in West-Vlaanderen waar u springkastelen kan kopen? Pump&Jump is nu onderdeel van JumpForFun.be en maak kennis met het het volledige assortiment!


Springkasteel kopen?

Wil u een springkasteel kopen? Dan bent u bij JumpForFun.be op de goede plek beland! Een springkussen is een ideale attractie voor kinderen. Het betreft een luchtkussen in de vorm van een kasteel waar kinderen op kunnen springen en zich lekker op kunnen uitleven. Een springkasteel aanschaffen, doet u bij JumpForFun.be. Wij hebben namelijk een zeer ruim aanbod en vele aanbiedingen. Bij ons kun je een kleurrijk springkasteel kopen dat zowel geschikt is voor recreatief als professioneel gebruik.

Goedkoop springkasteel bestellen?

avyna-happy bounce sk2-1Bij JumpForFun.be kunt u een goedkoop springkasteel kopen. De luchtkastelen die we verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen de scherpste prijzen. Als u besluit een springkasteel te bestellen bij ons krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. Daarbij krijg je ook nog eens 5 jaar schadeherstel, ongeacht de oorzaak. Deze extra service is inbegrepen vanuit de fabrikant zelf. Een springkasteel aanschaffen doe je daarom bij JumpForFun.be.

Klein springkasteel kopen?

JumpForFun.be verkoopt springkastelen in verschillende formaten, thema’s en afmetingen. Wilt u een klein springkasteel kopen? Kijk dan eens naar de springkastelen in ons assortiment en zoek een springkasteel met de juiste afmetingen. Een springkasteel bestellen bij JumpForFun.be betekent gratis verzending bij bestellingen boven de €100 en gratis levering 10 kilometer rondom Roeselare. Ook heb je tot maar liefst 14 dagen de tijd om het springkasteel te retourneren, mocht deze toch niet aan je wensen voldoen.

Springkasteel kopen in West-Vlaanderen?

avyna-happy bounce sk9-1Onze professionele springkastelen zijn perfect te gebruiken voor feestzalen, in speeltuinen en andere evenementen. De springkastelen op onze website zijn maar enkele voorbeelden uit ons assortiment. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een ander springkasteel? Laat het ons dan gerust weten. Wij informeren u dan verder en kunnen u een gepaste gratis gratis offerte doen. Ook is het mogelijk om, in plaats van een springkasteel te kopen, een springkasteel te hurenJumpForFun.be helpt je daar graag mee verder.

Plaats bij JumpForFun.be online je bestelling of klik hier voor het volledige assortiment!


Interesse of vragen over ons assortiment?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Snel geleverd

  Gratis verzending > €100,- bij bestelling

  Zeer ruim aanbod

  Scherpe prijzen