Snel geleverd

Gratis levering < 10km

Originele springkastelen

Scherpe prijs

Ga je binnenkort een feestje organiseren voor je kinderen en wil je daarom een trampoline huren? Dan ben je bij Pump&Jump.be helemaal aan het juiste adres beland, want wij hebben mooie en veilige trampolines te huur! Door een trampoline te huren voor jouw feestje kies je voor het ideale buitenspeelgoed om kinderen mee te vermaken. Voor het perfecte feestje kunnen je naast een trampoline huren deze ook combineren met een ballenbadhindernisbaan, of een springkasteel uit ons verhuuraanbod.

Trampoline huren in West-Vlaanderen?

Wil je een trampoline huren voor een langere periode? Ook dat is mogelijk bij Pump&Jump.be. Het enige wat je hoeft te doen is even contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot een langer verhuur van de trampolines met je. Ook kunnen we dan een geheel vrijblijvende offerte voor het trampoline huren voor je opstellen. Reserveer tijdig als je een trampoline wil huren. Zo ben je verzekerd van de trampoline, tegen voordelige tarieven.

Verschillende soorten trampolines te huur

Pump&Jump.be heeft diverse trampolines te huur. Je kunt een trampoline huren met een diameter van 3,65 meter of een trampoline met een diameter van 4,30 meter. De afmetingen van de springmat zijn dan respectievelijk 2,80 meter en 3,70 meter. Beide trampolines zijn te huur met een veiligheidsnet en een trapje, dit bied extra veiligheid bij het trampoline springen.

Gratis levering

Wil je een trampoline huren en ben je woonachtig in de omgeving van West-Vlaanderen? Als je binnen 10 kilometer van Roeselare of deelgemeentes woonachtig bent of binnen die 10 kilometer de trampoline te huur geleverd wil hebben, leveren wij deze gratis! De plaatsing van de te huren trampoline is daarbij inbegrepen. Dit kost je niets extra. Het leveren van een kwalitatief hoge service staat bij Pump&Jump.be hoog in het vaandel. Een trampoline huren doe je dus bij Pump&Jump.be!