Combo Mexican

Combo Mexican

De Combo mexican springkasteel is een nieuwkomer in ons gamma. De rijkelijk versierd springkasteel heeft een capaciteit van 8 kinderen.

Het afdekzeil beschermt de kinderen tegen felle zon en lichte regenval. Het dakzeil hangt vast aan de zijmuren, dit maakt van de Combo mexican een springkasteel dat veiligheid hoog in het vaandel draagt!

In het kasteel zijn een 2-tal obstakels in verschillende originele vormen. Dankzij de smalle banen is het gebruikscomfort voor alle kinderen optimaal.

De Combo mexican springkasteel is een echte aanrader indien u niet over superveel plaats beschikt of diverse leeftijden aan kids op het springkasteel wil krijgen. Met zijn blitse uitvoering wordt dit tevens dé blikvanger op al uw communie-, doop- en verjaardagsfeesten !

Combo Mexican Springkasteel L5m x B5.50m – H 2.20m met dak. 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €155 €235 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €140 €220 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 8 kinderen
  Leeftijd tot 12 jaar
  Afmetingen: Br5,0m x Dp5,5m – H=2,2m
  Nodige ruimte: Br6,0m x Dp7,5m – H=2,7m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m20 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De combo mexican past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 140 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m20 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts

  Circus

  Circus

  Het gloednieuwe Circus springkasteel is een activity center van 5m x 6m en is gevuld met prachtige circusdecoraties rondom. In het Circus...