Clown springkasteel

Clown springkasteel

Het gloednieuwe Clown springkasteel is een inslide-springkasteel van 4,65m x 4.42m en is gevuld met prachtige clowndecoraties

Het springkasteel heeft een afdekzeil zodat de kinderen beschermd zijn tegen felle zon en lichte regen. In het kasteel zijn obstakels, een klimtrap en een binnenglijbaan. Deze glijbaan is afgescheiden van de rest van het springkasteel zodat ongelukken uitgesloten zijn.

Het vloeroppervlak heeft platte banen die het Clown springkasteel ook voor de allerkleinsten uiterst gebruiksvriendelijk maken! Er kunnen tot 10 kinderen tegelijk op ons Clown springkasteel ravotten.

Het Clown springkasteel kan worden uitgerust met discolicht en een muziekbox, zo kunnen de kindjes ravotten terwijl ze meezingen met hun favoriete muziek! U kan zowel inpluggen als via bluetooth uw aangepaste playlist afspelen

Met zijn beperkte afmetingen en vele opties het ideale springkasteel voor wie het maximum wil halen uit de weinige ruimte die beschikbaar is!

Verken met dit filmpje zelf de Clown!

 

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

 

Clown001Clown008Clown007Clown010Clown004Clown003Clown005Clown006P1010281Clown011

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Clown Springkasteel (dxb) 4.65m x 4.42m – H 4.3m 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst basic €130 €195 Inclusief
Geleverd en geplaatst met discolicht en muziekbox €150 €225 Inclusief

Op woensdag  steeds 25% korting op onze prijzen!

Afhaling

Wegens het grote gewicht, de moeilijke handelbaarheid en complexere opstelling is het niet mogelijk om het Clown springkasteel af te halen. 

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox