Softplay pakket

Softplay pakket

Nieuw in ons assortiment is deze SOFTPLAY set!

Hoeveel keer gebeurt het niet dat de grotere kinderen op het springkasteel te wild zijn voor de allerkleinsten? Maar de peuters en kleuters zijn natuurlijk wel te groot om heel de tijd op de schoot te blijven zitten. Vermijd traantjes op uw feest met deze superleuke en kleurrijke softplay set!

Deze softplay set is ideaal voor de allerkleinsten; baby’s die al kruipend de wereld beginnen te verkennen, peuters die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en die zich al eens graag verstoppen of schommelen op de stoeltjes. Maar ook kleuters vinden hun gading in ons softplay materiaal met de leerrijke blokkenset of al ravottend in het spiegelreflectiehuisje.

Het pakket omvat een gevarieerde waaier aan figuren:

In het spiegelreflectiehuisje (100×120, h 110 cm) kunnen je hummeltjes zich verstoppen of even terugtrekken om tot rust te komen. In de uitsparingen zijn spiegeltjes voorzien in beveiligd materiaal.
Verder in de softplay set zit ook de Funny trein: 6 elementen (40x40cm, h 28/40) vormen een kleurrijk geheel waar de kinderen op en over kunnen klauteren. Onder deze trein zijn veiligheidsmatten voorzien zodat valpartijen steeds zacht eindigen. Totale lengte: 2.6m
Rekenen en lezen worden gestimuleerd door de blokkenset: op een creatieve en kleurrijke manier maken de kinderen kennis met cijfers op blokken van 15x15cm. De set omvat 24 blokken en wordt aangeleverd in een speciale transporttas
Tot slot maken 3 schommelstoeltjes (geel, groen, rood) de softplay set compleet.

Deze softplay set staat op zichzelf maar kan ook een leuke aanvulling zijn op uw springkasteel bij babyborrels, verjaardagsfeestjes, communies, …

AANDACHT!

  • Indien de set samen met een springkasteel wordt aangeleverd, geldt de afhaalprijs (€60)
  • Dit materiaal mag ENKEL INDOOR geplaatst en gebruikt worden (niet waterbestendig!)
  • het is ten strengste verboden om bovenop het spiegelreflectiehuisje te klauteren of zitten. Het huisje bestaat enkel uit omhulde kussens en is dus niet stevig genoeg om dergelijke gewichten te dragen.
  • Opstelling van het de softplay set bij een knutselhoek? Voorzie TOEZICHT zodat schrijfgerief niet gebruikt wordt op ons materiaal!
  • Verder gelden alle restricties als bij springkastelen: geen schoenen, drank of voeding, scherpe voorwerpen, brillen, huisdieren, plakband, … kortom alles wat je zelf niet in een lederen zetel zou tolereren.

Klik op de foto’s hieronder om ze groter te zien!

 

SOFTPLAY24SOFTPLAY22SOFTPLAY21SOFTPLAY20SOFTPLAY16Softplay06SOFTPLAY13SOFTPLAY14Softplay03SOFTPLAY12SOFTPLAY11SOFTPLAY10Softplay04

SOFTPLAY SET 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €80 €130 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €60 €100 Inclusief

NOOT: De softplay set wordt enkel INDOOR gebruikt! Het materiaal waaruit deze set bestaat is te vergelijken met kunststof leder zoals bvb bij zetels of stoelen gebruikt wordt. De softplay is bijgevolg niet bestand tegen water Bij afhaling steeds propere aanhangwagen of bestelwagen voorzien, een handleiding bekomt u ook bij afhaling.  Afmetingen van het huisje: 100 x 120, H 110. Om veiligheidsredenen mogen kinderen NIET op het huisje kruipen, dit is hiervoor niet geschikt! Huurder dient steeds toezicht te houden op gebruik van het materiaal.

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox