Party springkasteel

Party springkasteel

Dit Party-springkasteel kan niet ontbreken op uw feest! Met zijn geringe hoogte is dit Party-springkasteel ook makkelijk binnen te plaatsen en dit tegen een zeer democratische prijs. Kortom het spiksplinternieuwe Party-springkasteel is een must op uw feestje!
De Party is geschikt voor een 6-tal kids

Het springkasteel heeft een afdekzeil zodat de kinderen beschermd zijn tegen felle zon en lichte regen.
De thematekeningen met ballonnen bevindt zich op de achterwand en op de boog vooraan, platte banen maken dit kasteel uiterst makkelijk bewandelbaar. Een extra troef is de glijbaan aan de voorzijde van het party-springkasteel, zo kan jij je rustig settelen voor het kasteel zonder dat je de kids uit het oog verliest!

De muren zijn vastgestikt aan de opstaande zuilen en een veiligheidsnet aan de achterwand maakt van ons Party-springkasteel een uiterst veilig kasteel. Ten slotte geeft de glijbaan aan de zijkant het kasteel dat tikkeltje extra op uw feest!

Met zijn beperkte afmetingen het ideale springkasteel voor wie niet veel plaats heeft!

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Party-springkasteel01

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Party Springkasteel 3.70m x 4.70m – H 2.80m – 90kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €90 €135 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €70 €115 Inclusief

Op woensdag  steeds 25% korting op onze prijzen!

Afhaling:

Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Party past in een gewone camionette, monovolume, breakmodel wagen of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 90kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Related posts