Pop Art Run

Pop Art Run

De Pop Art run is een goedgevuld pareltje van inflatable architectuur ! De Pop Art Run hindernisbaan heeft een breedte van 4m en biedt 14m lengte aan pure uitdaging en fun! De hoogte van 4.8m maakt dit een eyecatcher op uw feest of event.

Dergelijke afmetingen vragen om de nodige veiligheidsmaatregelen en die zin er ruimschoots voorzien. De veiligheidsnetten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject. Ook bovenaan de glijbaan is een stevige val- en springbeveiliging! Desondanks vragen wij om steeds toezicht te voorzien op het gebruik van de Pop Art Run.

Wie het parcours van de Pop Art Run wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; je betreedt de run via tunnels, komt daarna aan het obstakelbos en wurmt je door de crashermolen. Omdat een klassieke trap natuurlijk té simpel zou zijn, moet je de slide veroveren met klim en klauterwerk. Voor de kleinsten is er wat hulp voorzien met een helling en klimtouw.  De Pop Art Run bevat kortom alles wat een hindernisbaan van deze afmetingen spectaculair kan maken!

De volledige Pop Art Run is uitgewerkt in het thema Pop Art, met leuke prints en 3D figuren op de zijkant!

Op de Pop Art Run kan je elkaar uitdagen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen, al zal het overwinnen van al het lekkers dat deze hindernisbaan in petto heeft al een uitdaging op zich zijn… Je kan ook de delen apart huren indien gewenst, de glijbaan meet 7m x4m en weegt 155kg. Het hindernisgedeelte meet 7mx4m en weegt 185kg.

De Pop Art Run wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement!

Voor dit springkasteel wordt een vrije doorgang van 1.50m gevraagd. Ook deze hindernisbaan is een springkasteel en wordt dus NIET met schoenen betreden!  Wij vragen 1 stopcontact op maximaal 25m van de locatie. Kijk ook even de hoogte van uw locatie na op overhangende takken en dergelijke.

Pop Art Run 14m x 4m – H 4.8m, 250kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €315 €475 Inclusief
Deel apart geleverd en geplaatst op aanvraag op aanvraag

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

2 Parts Popart Run - detail 8 2 Parts Popart Run - detail 7 2 Parts Popart Run - detail 5 2 Parts Popart Run - detail 4 2 Parts Popart Run - detail 3 2 Parts Popart Run - detail 2

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 2/16 kinderen
  Leeftijd tot 16 jaar
  Afmetingen: Br14,0m x Dp4,0m – H=4,8m
  Nodige ruimte: Br16,0m x Dp5,5m – H=5,3m
  Open springkasteel (geen overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W / 1 x 1500W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m40 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Door het grote gewicht van deze hindernisbaan is afhaling niet mogelijk. Indien delen apart gehuurd worden, kunnen deze in overleg afgehaald worden, voorzie hiervoor een ruime camionette of aanhangwagen. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding, verlengkabel wordt steeds door huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts