De Pop Art run is een goedgevuld pareltje van inflatable architectuur ! De Pop Art Run hindernisbaan heeft een breedte van 4m en biedt 14m lengte aan pure uitdaging en fun! De hoogte van 4.8m maakt dit een eyecatcher op uw feest of event.

Dergelijke afmetingen vragen om de nodige veiligheidsmaatregelen en die zin er ruimschoots voorzien. De veiligheidsnetten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject. Ook bovenaan de glijbaan is een stevige val- en springbeveiliging! Desondanks vragen wij om steeds toezicht te voorzien op het gebruik van de Pop Art Run.

Wie het parcours van de Pop Art Run wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; je betreedt de run via tunnels, komt daarna aan het obstakelbos en wurmt je door de crashermolen. Omdat een klassieke trap natuurlijk té simpel zou zijn, moet je de slide veroveren met klim en klauterwerk. Voor de kleinsten is er wat hulp voorzien met een helling en klimtouw.  De Pop Art Run bevat kortom alles wat een hindernisbaan van deze afmetingen spectaculair kan maken!

De volledige Pop Art Run is uitgewerkt in het thema Pop Art, met leuke prints en 3D figuren op de zijkant!

Op de Pop Art Run kan je elkaar uitdagen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen, al zal het overwinnen van al het lekkers dat deze hindernisbaan in petto heeft al een uitdaging op zich zijn… Je kan ook de delen apart huren indien gewenst, de glijbaan meet 7m x4m en weegt 155kg. Het hindernisgedeelte meet 7mx4m en weegt 185kg.

De Pop Art Run wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement!

Afmetingen: 14m x 4m x 4.8m (lxbxh)
Vrije ruimte nodig: 16m x 6m x 5.5m (lxbxh)
Vrije ruimte bij deel apart: 9m x 6mx x5.5m (lxbxh)

2 Parts Popart Run - detail 82 Parts Popart Run - detail 72 Parts Popart Run - detail 62 Parts Popart Run - detail 52 Parts Popart Run - detail 42 Parts Popart Run - detail 32 Parts Popart Run - detail 22 Parts Popart Run - detail 1

Voor dit springkasteel wordt een vrije doorgang van 1.50m gevraagd. Ook deze hindernisbaan is een springkasteel en wordt dus NIET met schoenen betreden!  Wij vragen 1 stopcontact op maximaal 25m van de locatie. Kijk ook even de hoogte van uw locatie na op overhangende takken en dergelijke.

Pop Art Run 14m x 4m – H 4.8m, 250kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €250 €375 Inclusief
Deel apart geleverd en geplaatst op aanvraag op aanvraag

Afhaling

Door het grote gewicht van deze hindernisbaan is afhaling niet mogelijk. Indien delen apart gehuurd worden, kunnen deze in overleg afgehaald worden, voorzie hiervoor een ruime camionette of aanhangwagen. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding, verlengkabel wordt steeds door huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox