The Devil hindernisbaan

The Devil hindernisbaan

De Devil hindernisbaan is een uitdagend speeltje voor alle avonturiers! De Devil heeft afmetingen van 4m breed en 8,5m lang en is geschikt voor 10 kinderen. Een afdekzeil beschermt kinderen tegen felle zon en lichte regenval. De veiligheidsnetten aan weerszijden verzekeren de veiligheid van uw kind gedurende het hele traject.

Wie het parcours van onze Devil hindernisbaan wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan; eerst is er een hindernismuur waar je overheen moet, daarna stoot je op obstakels die je moet omzeilen. Even verder is het… klauteren geblazen aan de klimmuur/ trap om ten slotte te eindigen met een lange en extra verstevigde glijbaan!

Je kan op de Devil elkaar uitdagen om zo snel mogelijk het parcours af te leggen met startmogelijkheden langs weerszijden, al zal dit langs de ene kant natuurlijk beter meevallen dan een start langs de glijbaan…

De Devil hindernisbaan wordt zonder meer de blikvanger op je feest of evenement! Wij geven je naast onze gebruikelijke ‘Happy Kids’-garantie dan ook graag de ‘Happy Parents’- garantie, de zekerheid dat je kinderen zich een ganse dag op een leuke én veilige manier kunnen bezighouden!

Devil Springkasteel 8.50m x 4m – H4.80, 160kg 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €215 €325 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €200 €310 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

Voor een testrit, zie deze link!

P1010651 P1010659

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 2/10 kinderen
  Leeftijd tot 16 jaar
  Afmetingen: Br8,5m x Dp4,0m – H=4,8m
  Nodige ruimte: Br10,5m x Dp5,5m – H=5,3m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Met glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m40 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Devil past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 155 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m40 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts