Multiplay Girls

Multiplay Girls

Het Multiplay Girls springkasteel is een nieuwkomer in ons gamma. De rijkelijk versierde Multiplay Girls heeft een capaciteit van 10 kinderen.

Het afdekzeil beschermt de kinderen tegen felle zon en lichte regenval. Tussen de achterwand en de achterboog van de Multiplay Girls is een veiligheidsnet bevestigd. Ook het dakzeil hangt vast aan de zijmuren, dit maakt van de Multiplay Girls een springkasteel dat veiligheid hoog in het vaandel draagt!

Op de ingang van de Multiplay Girls zijn er verschillende handgeschilderde decoraties op de boog en op de achterwand. In het kasteel zijn een drietal obstakels in verschillende originele vormen. Dankzij de smalle banen is het gebruikscomfort voor alle kinderen optimaal.

Het Multiplay Girls springkasteel is een echte aanrader indien u niet over superveel plaats beschikt of diverse leeftijden aan kids op het springkasteel wil krijgen. Met zijn blitse uitvoering wordt dit tevens dé blikvanger op al uw communie-, doop- en verjaardagsfeesten !

Multiplay Girls Springkasteel L5.2m x B4m – H 4m met dak. Geschikt voor 10 kindjes 1 dag 2 dagen BTW
Geleverd en geplaatst €145 €220 Inclusief
Afhaling en terugbrengen door huurder €130 €205 Inclusief

Huur 2 dagen en geniet op 2de dag tot 50% korting

Springkasteel Multiplay Girls

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Interesse of reserveren?

  U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

  Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

  Specificaties:

  Geschikt voor max. 10 kinderen
  Leeftijd tot 14 jaar
  Afmetingen: Br4,0m x Dp5,2m – H=4,0m
  Nodige ruimte: Br5,0m x Dp7,2m – H=5,0m
  Gesloten springkasteel (overkapping)
  Met obstakels
  Geen glijbaan

  Specificaties Elektriciteit:

  Blower: 1 x 1100W
  Stroomvoorziening: 220V – 16A

  !!! Minimale doorgang voorzien: 1m20 !!!

  Leveringskosten:

  Wij leveren onze springkastelen / attracties gratis binnen een straal van 10km rond Roeselare, is het verder dan kan je de verplaatsingskosten voor levering op de pagina ‘leveringskosten’ in de ‘Attractie-verhuur’ tabel terug vinden.

  Afhaling:

  Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. De Multiplay Girls past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 140 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m20 breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

  Interesse of reserveren?

  Related posts