Circus

Circus

Het gloednieuwe Circus springkasteel is een activity center van 5m x 6m en is gevuld met prachtige circusdecoraties rondom.

In het Circus springkasteel zijn obstakels in verschillende vormen waaronder kruipboog en jongleerkegels. Zo wanen de kinderen zich in een echt circus. Daarnaast is er centraal in het Circus een klimtrap met binnenglijbaan, zo hoef je het kasteel niet te verlaten om te glijden!

Het vloeroppervlak heeft platte banen die het Circus springkasteel ook voor de allerkleinsten uiterst gebruiksvriendelijk maken! Er kunnen tot 15 kinderen tegelijk op ons Circus springkasteel ravotten.

Verder is een erg belangrijke troef van het Circus zijn beperkte hoogte. Het feit dat dit een open-air springkasteel is, maakt dat dit springkasteel tot 2,70m in de hoogte beperkt kan blijven. Het is dus ook een absolute aanrader van al uw indoor (winter) events en feestjes!

Met zijn beperkte hoogte en vele opties het ideale springkasteel voor wie (ook indoor) wil dat de kids zich niet snel gaan vervelen!

Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken. Contacteer ons voor meer info of vragen over dit springkasteel.

Circ01Circ02 Circ03 Circ04 Circ05 Circ06

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder.

Circus Springkasteel (dxb) 5m x 6m – H 2.7m, 15 kids, 155kg 1 dag 2 dagen BTW
Afhaling door huurder €110 €165 Inclusief
Geleverd en geplaatst door ons €130 €195 Inclusief

Op woensdag  steeds 25% korting op onze prijzen!

Afhaling

 Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. Het Circus past in een ruime camionette of een aanhangwagen. Hou rekening met een gewicht van om en bij de 155 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen!

Interesse?

U krijgt automatisch een kopie van uw emailbericht toegstuurd. Niet gevonden? Check zeker je spambox

Binnen de 48u geen antwoord ontvangen? Check je spambox

Related posts